DIENSTEN

Reclamefotografie

Reclamefotografie zorgt ervoor dat uw blik blijft hangen bij een advertentie op een folder, brochure of poster.

Portretfotografie

Portretfotografie is het fotograferen van een mens op zo’n manier dat je iets laat zien van de persoon.

Eventfotografie

Bij deze vorm van fotografie draait alles om de beleving. Bekijk, beleef en get the party started.

Productfotografie

Na het ontwikkelen van het perfecte product, is het belangrijk dat de features goed naar voren komen op de website en in de media.

Interieur & Exterieur fotografie

Goede foto’s van jouw ontwerpen tonen jouw vakmanschap en helpen om opdrachtgevers daarvan te overtuigen.

Social Content

Het actief maken en houden van je sociale kanalen valt niet mee zonder de juiste content. Jouw doelgroep volgt je niet voor niets.

Klik hier voor mijn portfolio

Fotostudio op locatie

Wil jij ook een nette foto voor al je medewerkers, maar vind je het onhandig om iedereen naar een locatie te laten komen? Daar heb ik een oplossing voor. Mijn mobiele fotostudio bouw ik in een mum van tijd op, gewoon in een spreekkamer of zaal bij jou op de zaak. Zo kost het je medewerkers zo min mogelijk tijd en heb je wel iedereen netjes op de foto.

Vind je een witte achtergrond wat saai of heb je liever een kleurtje? Ik heb een aantal verschillende kleuren achtergronden, waardoor er altijd eentje bij zit die aan jouw wensen voldoet.

studio op locatie
de hoge veluwe sneeuw

Drone fotografie

In samenwerking met een ervaren drone-piloot zorg ik voor de mooiste en meeste spectaculaire dronefoto’s. Een teamfoto vanuit de lucht, een bedrijfspand in vogelview of een evenementenlocatie als panoramashot: onze drones maken héél veel mogelijk.

Met dronefotografie combineer ik bedrijfsfotografie, met de onbegrensde mogelijkheden van drones. Dankzij de hoge raw-kwaliteit foto’s die de drones leveren, lenen beelden zich uitstekend voor onder andere websites, TV-schermen, kleine prints (tot A4-formaat) en social media.

Online gallery

Je hebt een mooi event gehad, alles is goed gegaan, maar dan: hoe ga je de foto’s AVG-proof bij je bezoekers krijgen? Een WeTranfser link, of Google Photos gallery is natuurlijk mogelijk, maar heeft niet de uitstraling waar je bij het event juist zoveel tijd en moeite in hebt gestopt.

Daarom bied ik voor events de mogelijkheid de foto’s in een online gallery te bekijken incl. wachtwoord mogelijkheid. Op deze manier kunnen je bezoekers nagenieten van een prachtig event, of dat nou via hun telefoon, tablet op computer is. Een voorbeeld van zo’n gallery vind je hier. Rechtsboven vind je de download functie.

online gallery
Robert Modderkolk Fotografie
E: info@robertmodderkolk.nl