DIENSTEN

Social Content

Het actief maken en houden van je sociale kanalen valt niet mee zonder de juiste content. Jouw doelgroep volgt je niet voor niets.

Klik hier voor mijn portfolio

Fotostudio op locatie

Wil jij ook een nette foto voor al je medewerkers, maar vind je het onhandig om iedereen naar een locatie te laten komen? Daar heb ik een oplossing voor. Mijn mobiele fotostudio bouw ik in een mum van tijd op, gewoon in een spreekkamer of zaal bij jou op de zaak. Zo kost het je medewerkers zo min mogelijk tijd en heb je wel iedereen netjes op de foto.

Vind je een witte achtergrond wat saai of heb je liever een kleurtje? Ik heb een aantal verschillende kleuren achtergronden, waardoor er altijd eentje bij zit die aan jouw wensen voldoet.

studio op locatie

Drone fotografie

In samenwerking met een ervaren drone-piloot zorg ik voor de mooiste en meeste spectaculaire dronefoto’s. Een teamfoto vanuit de lucht, een bedrijfspand in vogelview of een evenementenlocatie als panoramashot: onze drones maken héél veel mogelijk.

Met dronefotografie combineer ik bedrijfsfotografie, met de onbegrensde mogelijkheden van drones. Dankzij de hoge raw-kwaliteit foto’s die de drones leveren, lenen beelden zich uitstekend voor onder andere websites, TV-schermen, kleine prints (tot A4-formaat) en social media.

Online gallery

Je hebt een mooi event gehad, alles is goed gegaan, maar dan: hoe ga je de foto’s AVG-proof bij je bezoekers krijgen? Een WeTranfser link, of Google Photos gallery is natuurlijk mogelijk, maar heeft niet de uitstraling waar je bij het event juist zoveel tijd en moeite in hebt gestopt.

Daarom bied ik voor events de mogelijkheid de foto’s in een online gallery te bekijken incl. wachtwoord mogelijkheid. Op deze manier kunnen je bezoekers nagenieten van een prachtig event, of dat nou via hun telefoon, tablet op computer is. Een voorbeeld van zo’n gallery vind je hier. Rechtsboven vind je de download functie.

online gallery